sakit di pergelangan tangan

Hi mommy2 semua...pnh x rsa sakit di pergelangan tangan msa preggy?? ada apa2 rawatan ka bg mslh ni,nk bt kj pon x leh guna tgn yg sakit...skrg dh 16 week preggy..jd x selesa nk bt kj

2 Các câu trả lời

Pernah... "carpal tunnel syndrome" nama nya. Urut pun x hilang jugak. Lepas bersalin baru hilang sendiri 😅 Alternative lain boleh guna wrist band untuk kurangkan sakit

5y trước

Owh...ptt la sy urut sma ja...tmbh pg2 lg sakit...boleh cuba ni...x bahaya kan??

Sama la dgn sy sis.. Sakit btul.. Nk suap mkn pn x blh.. Sy 15 mggu..