Darah coklat

Hi mommies ! Maaf terpaksa tayang gambar . Risau pun ada ni. Darah warna coklat keluar tadi . Risauu sangat tak tahu sebab apa . Period memang tak datang sebab check UPT haritu double line . Sesiapa yang pernah jadi macam ini juga mohon share .

Darah coklat
12 Các câu trả lời

Mcm saya awal2 dulu. Mmg ada flex. Ada 2 kemungkinan. Sama ada pregnant luar rahim or flex biasa. Alhamdulillah saya punya takde pape. Doc kata baby tgh 'korek' tmpt tinggal dia. Tahu2 masa tuh dah 6 weeks & nampak janin. Sampai skrg alhamdulillah baby pon berkembang dgn baik. Utk lebih baik, check dkt klinik, refer doc yaa. Nnt doc akn explain. Take care awak 🥰

puan simpan ya apa yg dalam gmbr ni dlm bekas ke, plastik ke. sy xdoakan yg bukan2, tp incase kalau xda rezeki doc boleh tgk ni and hntr ke lab.. apa2 yg keluar mcm ketulan tu.. tkut threatened misscarriage, so jaga diri tau. bykkan rest. jgn buat kje berat buat masa ni ok.. and pegi ke mana2 klinik dulu nak tunggu 25/1 tu lama lg tu..

Puan, terus ke KK atau ke emergency dekat hospital. Jgn fikir banyak, jgn jalan laju, jgn byk gerak, bag yg dibawa jgn berat. Terus refer doctor sbb lain badan lain pengalamannya😘 bawa yg keluar ni dan gambar pun simpan utk tunjuk doctor ya. Usually implantation phase ja ni😘 semoga baik2 sahaja utk puan dan kandungan🤍

sy prnh jd mcm n msa 4w pregnant.. trus g jmpa doc.. doc ckp threatened miscarriage.. then doc sruh mkn ubt kuatkn rahim(duphaston). alhamdulillah lps tu xde apa2 lg dh spnjg pregnancy

macam saya sis sampai sekarang masih ada sebab haritu saya bleeding tapi dia tak keluar banyak sangat lh.cuma sikit2 jee.insyallah tkde papa .saya sekarang dah 15mnggu lbih

please go to emergency. jgn jd mcm sy yg dulu. dh ada mcm ni siap keluar darah ketul2 pun masih biarkan je. kesudahan dia, miscarriage. kena marah dgn doctor. 😔

hi sy dh dkt smggu spotting cklat tp skit sgt2 brbanding ni. tgh on duphaston and bedrest, terus pegi klnik utk doc pastikan apa yg boleh dibuat..

Sy pun mse 5+ week ad keluar coklat tapi sehari je ,lpstu xde dh dokto bg tau dy nk lekat kt dnding Rahim tu ad keluar coklat..

Spotting/ bleeding semasa hamil, segera ke emergency ya. Dah buka buku pink ke?

3y trước

sy pn msa jd x smpat bka buku pink.. sy trus je ke KK, ckp kt kaunter nk jmpa doc sbb ad pndarahan

kalau ada bleeding lebih baik segera ke bahagian kecemasan.

3y trước

Itulah risau juga hmm