Upt double line

Hi mommies. Maaf nak tanya, sbb saya taktahu. Saya gugur nak masuk sebulan dah. Tapi kelmarin check upt ada double line. Darah nifas kering lepas seminggu keguguran dan saya ada bersama suami tapi buang luar. Suami tak pakai 'stokin' sebab dia tak selesa katanya. Jadi ambil langkah berjaga jaga dengan buang luar. So double line tu hormon lama atau pregnant lagi ya? Risau pulak saya. #bantusharing #pleasehelp #advicepls #ingihintahu

5 Các câu trả lời

masa sye gugur dlu, doc pesan kalau dlm masa 2w upt still positive, terus jumpa dia balik. could be ade sisa tertinggal dkt dlm lagi n kena cuci. alhamdulillah. in 2w upt dah negative.

Hormon lama, sebab hcg hormon masih ada lagi dalam badan and ambil masa untuk hilang and at the same time, suami buang luar kan so less likely.

hormon lame sis.. lpas ggur nty sis akn period smula, lpas priod bru la sis blh pregnant balik..

sama la dengan saya .. upt double line .. saya pun risau

hormon lama tu