Air kencing ada lendir putih, adakah tanda awal kehamilan?

hi mommies. maaf gambar agak tak senonoh. urine saya nampak mcm ada putih2. perut kembung. cek upt 2hb haritu, negatif. mungkin sbb masih awal nak cek upt kot. semalam ada rasa cramp mcm nak period tp masih ada 9hari lagi nak period. tanda2 awal kehamilan ke? Last bersama suami 14/9, mkn pil perancang. Last first day period 10/9. #firstmom #ingintahu

Air kencing ada lendir putih, adakah tanda awal kehamilan?
2 Các câu trả lời

lps period take time 7 to 15 days utk jumpa waktu subur. kalau kata last day period on 9, which is 14 belum lagii wktu subur, org kata medium chances utk pregnant tu ada, and depends on ur period cycle berapa pjg pulak and jenis regular period la. selalu putih2 tu bukan tanda pregnant, tu salah satu tanda keputihan. try je upt bila due period nnti.

2y trước

oo baiklah tq momy❤

Tggu due period atau lewat period beli upt try sis, kdg bloated pun boleh jdi kalau nk period.