Boleh guna opk tak

Period sy baru delay 2hari..xde upt,sy cek smlm guna opk tp negatif..maknanya xpregnant la ye? Simptom cramp mcm nak period je. Ada peluang upt + tak?

7 Các câu trả lời

Boleh je check guna opk. Kalau dah positive subur untuk bulan tu, pastu bila tak subur dye jadi negative balik. then period delay. Opk akan jadi postive semula. Mcm kes sy lah, sy dah detect hari subur sy lepas period bulan tu guna opk. Pastu dah negative. Tiba2 hujung2 cycle (sehari 2 hari sebelum period) terus opk positive balik. Hari sepatutnya period, sy check upt mmg positive.

masa dpt tau pregnant no 2 sy pun check guna opk dulu sbb upt takda kt rumah. opk always double line tp bila pregnat dia akn positif means dua2 double line tu terang pekat. esoknya sy guna upt dan dpt positif juga terang line kedua2nya bkn faint line dah

1y trước

kalau ovulation mmg opk akn positif tp kita lebih tahu bila ovulation kita dan bila dh delay period. sy check masa dh delay period. bila dpt opk double line terang lps delay period kemungkinan pregnant atau ovulation blh brlaku kali ke2 so make sure check upt jgk.. kena seiring.

opk dgn upt x sama. awk xboleh guna opk utk check kehamilan sbb opk awk mengandung ke x tetap akn naik dua line. nak check kehamilan pegi beli upt dkt farmasi. ade yg murah. ade yg mahal. x kira lh yg mana satu awk nk beli.

1y trước

sy da cuba upt cb ni sis..upt strip tu xde..mcmni accurate ke x ye.mcm xpercaya🥲

Sy da cuba buat cb dgital ni..ya Allahhh terketar2 tgn.makna apa ye?betul ke accurate? upt strip tu dah habis.sebelum ni simpan byk stok.time btul2 nak test xde plak,lama mgharap😂

1y trước

tahniah sis..makna opk - detect xsama dgn upt la ea

Sy haritue delay 2 days period.. Then perut cramp skit. Belakang sakit skit.. Cek upt pregnt....

1y trước

Aamiin.. Smoga awak preggy this years...

Level of sensitivity UPT dan OPK tak sama awak. Nak check pregnancy guna UPT.

boleh je guna