Packing barang nak ke hospital.

Hello mommies♥️ lagi 2 minggu nak due. EDD 10/8/23. Baju baby nak bawa brapa pasang kalau bersalin di ward hospital kerajaan? Baju baby, topi, mittens and boots, pampers nak bawa brapa banyak?

2 Các câu trả lời

bju bwk 3helai, bju yg butang depan. mitten topi boots x perlu. nnti bby kena bedung, nurse x bagi pakai benda2 tu, so kena bwk bedung bwk lotion, minyak telon, wet tissue, tissue bersih, towel baby, napkin wajib 10pcs pon boleh.

1y trước

Thank you mommy!!🥰