Pack barang hospital

Hai korang .. sya dah 30w ..brapa weeks korang dah siap2 packing baju2 nak bawa hospital nnty 😆 saya firstmom #ingintahu

10 Các câu trả lời

dah boleh sediakan sekarang sis. kita taktahu apa yg nak jadi in future. so just prepare sekarang 😚 kalau bersalin dkt kerajaan, bawak baju untuk time balik je. and then 2helai baju baby untuk hari bersalin dan hari nak balik. selebihnya nanti tinggal dalam kereta. bila perlu, suruh husband bawak.

Sy x siap lg 😅 Msa ank first dlu 28w sy dh siap2 🤣 Ni baby 3rd dh... dh tahu x kurang xlbih due so lewat2 skit 😅 Skrg dh masuk 34w... tp brg baby je dh siap pack... barang ibu blm lg 🤣 brg ibu 1 pn xdi pack lg 😅 Adehhhh

saya bila dah masuk 28 weeks tu dah basuh siap semua baju2 baby dan dah packing siap bag yg nk bawak ke hospital. prepare awal takpe incase klau terberanak awal nnti brg semua dah ready.

sy bru siap pack baju je masa 30week hritu skrng dh 31week.itu pon Sebb kena perli dgn nurse..mna lh Kitonyo tahu Kitonyo first mom 🤣🤣🤣

saya da 32week tp satu pn lom prepair lg...sb stgh brg msh blm lengkap beli lg..insyallah tnggu hsbnd gaji br beli n pack

4mo trước

sama🥹lah

Dalam ni semua due bulan 7 🤭 https://chat.whatsapp.com/FBjgcADtAy5841xir3lCo9

saya baru nak basuh baju baby . 30 weeks jugak harini hahaha

sy 31w4d dah siap basuh2.. tapi tak packing lagi..

saya 33 weeks first mom..tak packing lagi🤣

saya 34 week . 🤭