Alahan

Hi mommies.. Kt sini ad tak mommy2 yg dh msuk bulan ke7 tp still tkleh mkan nasi dan still muntah2. Ad tips utk mkn bnda lain? Sedih

7 Các câu trả lời

boleh ganti dgn makanan lain . tapi kalau teringin nak rasa juga nasi boleh beli quinoa . boleh search quinoa dekat google ... boleh beli di kdai organic food .. boleh beli dekat kdai organic @ watson or tesco & aeon cari dekat bhagian organic food

saya dah 8bulan. tp still x blh mkn nasi. saya mkn roti. klo ad bihun goreng ke. kuih2. dan susu. selalu nye saya akan alah smpy bersalin nt.

makan roti gardenia wholegrain pengganti nasi dan juga sihat

Makan ubat tahan muntah. Saya makan veloxin.

Sye mkn ubat thn pening n tahan muntah

Ganti dgn roti, mee, bihun, pasta

try ganti roti bihun