Sharing your baby name

Hi mommies! Korang dah tau nak bagi nama anak korang apa? ?

65 Các câu trả lời

Anak sulong * Nur naimah el zahraa 3tahun. Anak ke 2 * Naif al zahirulhaq bru 34hari

boy : Ahmad Adib Zakwan girl : Putri Aaira Mikayla belum scan lagi.. Surprise 😂

Dah.. jantina pun dah tahu🥰 NUH NUBAYL HAADIF NUH 'AMAAR GHAZIY NUH RIYAAN 'AMAAR

5y trước

Sedapp. Thankyou 😍

Boy : Nuha Zhafran Girl : Nuha Azzahra Suke sgt dgn nama Nuha..both bole guna

Ank ptama Nur Rania Salsabila..yg second ni xtau lagi..sebab belum scan..😅

ank lelaki yg di tunggu2 Muhammad Nuh nama diberi dh 1bln 2ari.. alhamdulilah

boy : Qaiser Rifqi girl : Qaireen Sofia tapi hati kuat kata girl ❤️

Kalau girl : Nimas Ayu Yaara Malaiqa Kalau boy : Raden Mas Ziqri Maliq

alhamdulillah jantina pun dah tau n nama pun dah sedia 37 week 5 day

Dah cari siap2 nama boy and girl walaupun tak tahu jantina lagi😆🤭😍