moody ketika mengandung

Hi mommies. Kenapa sy mudah moody..mudah mengalir air mata. Sy mengandung 21weeks and husband pjj. Seminggu-dua minggu sekali baru jumpa. Wife tentera kan.. Boleh advice sikit.. Risau jugak sebab org kata..baby akan copy paste dgn kelakuan kita kan..

1 Trả lời

Haah btol2.. Sye dgr2 gitu jgk.. Baby kopipes perangai kita sbb baby boleh rasa.. Ibu dia sedih or happy. Bg sye mse pregnant mmg moody. Sye slalu je nangis mse kt tmpt kerja. Ttbe jd cpt sentapp padahal xde ape sgt pun. Pndapat sye., bila awk moody, awk kena cari cara utk x lyn sgt.. Cnth nya.. Tido ke.. Shopping ke.. Main game kr.. Makan2 best ke.. Trpulang le.. Cari ssuatu yg boleh distract awk drpd layan moody tu. Cari someone yg boleh dgr mslh awk. It really help 😉

5y trước

Macam mana dengan anak sis? Jadi cepat menagis jugak ke. . Ke tunggu besar baru nampak perangai macam tu..huhu