Tiba tiba nak chocolate

Hi mommies, kandungan saya dah 17week, saya penggemar choc tapi since pregnant memang saya kurang dah choc and takmakan dah sebab ada yg kata tak elok ada caffein, jadi sekarang ni saya tiba tiba nak makan chocojar rasa terliur bila bayangkan. Boleh ke saya makan ? 😌#seriusnanya #firstmom

4 Các câu trả lời

nak minum yg berkafien pn xda mslh sbnrnya aslkn awk ambl portion yg sikit je la dlm sehari tu. plus rasanya nurse akn tgk bacaan hb awk. kalo bacaan ok mknanya oawk bole control la tu. mcm sy so far nurse xpenah tegur lg psl diet sy. cuma nurse akn pesan jaga hb elok² jgn smpi drop sb last check up sy hb 12.x dr 13.4 centu la

1y trước

Hb saya 11.2 atas pagar, bmi saya pun taknormal 😅😅 btw terima kasihh yaa. Saya makan choc tapi just buat lepas keinginan jee ☺️☺️✨

Boleh je makan. Saya pun penggemar coklat. Jangan awak sehari habiskan sepapan coklat tu je ye. Hehehehe 😉

blh je mkn skali skale..mkn biar berpada

boleh je sis bg lepas teringin