syukur masuk kat awak..saya dh cba susu dan choc enfomama ni 😂😂😂 dua2 masam dlam mlut..en.suami rasa biasa je tkde msam .. anmum je msuk kat sya awk ..mnum susu ni ssuai klau selera mkan kurang ..utk gantikan nutrient kat bdan ..cuma jgn mnum kerap .. kalau sya ..skli sehari ..kdang2 bejarak 3 hari bru mnum lgi

Nasihat dari Nurse kawasan saya, tak digalakkan minum sebab nanti baby besar. Unless baby kecik, baru dr advise untuk minum.

Untuk yg ada gastrik boleh ke minum susu ni ek ? Maaf tanya sbb sy angin gastrik kuat sgt smpai menyucuk2 satu badan 😢

sy minum susu ni 5w smpi bersalin. alhmdulillah bby ok. doc suggest baik utk pkmbgn otak bby juga 😍

sya minum susu ni dari 5 minggu sampai 10 minggu alhamdulillah saiz baby ok je