Panas & kuat berpeluh

hi mommies, kalau ibu mengandung ni mmg akan cpt berpeluh dgn terasa panas sgt . dh mandi pun tk smpi 5 minit berpeluh dgn rasa bahang nya lagi mcm nak berendam, tak kira siang ke malam ke 😅😅

23 Các câu trả lời

Org pregnant mmg akn rasa panas lagi2 klau dh trimester ketiga sbb baby pn makin besar. Dgn cuaca skrang pulak mmg trlmpau panas ye. Jaga diri semua

ye betul. rasa busuk Jee badan huhu..pdahal mandi dah lama.. baru baring kejap ehhh berpeluh balik..lagi2 musim panas skrg ni. huhu

Rasa mcm kena salai dh ni dgn suhu kt sini 39 , balik rumah kg lgi la panas mlm pun panas sampai berpeluh basah baju

normallah tu.. mcm ayam duk mengeram.. hehehe.. enjoy your preggy time ok.. sekejap je.. esok² mesti rindu..

Betul tu, lagi2 end trimester. Kipas ac semua pasang tetap peluh 🥵 sampai taktahan sgt2

hahahah sama laaa..memang 24 jam lah berkemban..lepas beranak alhamdulillah lega sikit huhu

Saya bukak aircond dengan kipas sekali kalau tak memang berpeluh peluh tidur 😂

normal sis sbb darah kita pump twice dr org biasa.. sy kuat aircond masa pregnant

sekarang cuaca memang tengah musim panas sis.. bukan sebab preggy je rasa camtu

Aircond suhu 16 tkde rasa apa laaa kalau third trimester. Laki kat sebelah beku