Panasnyaa berpeluh!

Masa first trimester sejuk gilaa tidur pun tak bukak kipas. Ni masuk trimester ketiga terasa panas bahang duduk dalam aircond pun berpeluh. Ada sesapa sama macam saya ke?

18 Các câu trả lời

Sama lah sis. Walaupun tidur dengan aircond. Saya tidur pakai selimut nipis je. Tu pun kaki terjulur keluar. Suami pakai selimut tebal selubung satu badan. Pastu suami marah saya cakap panas sebab dia dah terketar dah sejuk 😂😂

Sama 🙋‍♀️,kalau dulu sehari mandi 2 kali je,skrng dah masuk 3rd trimester ni..sehari lebih dari 5 kali mandi..asal rasa panas je mandi,sampai husband cakap naik lah bil air kali ni 🤣

Sama la sis 😁 org preggy ni mmg suhu badan tinggi dari org tak preggy. Kalau buat aktiviti kt luar berpeluh peluh. Dlm bilik pun berpeluh 😅

Sama. Sy due lg 2 hari. Panasnya tu smpai bertapa depan kipas je..mlm2 pn suami smpai tarik selimut tebal..sy rilek je tdo xde selimut.

4y trước

sy sampai kipas on time...berpeluh jgn ckp...😅

Sama, sy pn ank 1st, awl bulan lg, rasa sejuk bila nk mndi air paip biasa, xsuka, nk kena mandi air panas

Ye sis, same lah.sampai dalam aircond pun saya bukak kan kipas lagi. Suami dah berselubung, say mengadu panas 🤣

saya 2nd trimester aritu teruk betul berpeluh n panas sampaikan efek ketiak. jd hitam. 😭😭😭😭😭

samala ... awal trimester... sejuk dia mak aii... tapi sekarang da asyik rasa panas je... huhu

Sama pun sama panas x blh tahan huhu.. Makna nyer bukan saya sorg lar hahahahaha

sama mcm sayaa.. aircond tu tak berasa.padahal aircond baru x smpi setahun.