Panas Dan Berpeluh

Hi semua mmg dah masuk 28minggu ke atas ni selalu rasa panas ke dan kuat berpeluh, ada macam saya tak??

28 Các câu trả lời

Saya masuk je 22 minggu... Asyik berpeluh panas... Buka 3 kipas pun masih berpeluh yg suami marah sbb dia sejuk...sampai balut dengan toto. 🤣🤣🤣🤣🤣....rasanya mungkin sbb cuaca kot... La ni kan musim kemarau.....

saya masuk 30 minggu ni lagi terasa. panas dan kuat berpeluh. sampai kepala basah dengan peluh. dok depan kipas pon boleh berpeluh... sampai suami asyik marah sebab hujan² rasa sejuk tapi saya dok rasa panas

Betul.. Saya pun memanjang je berpeluh.. Kekedang tak ley bawak bincang rasa bahang tu.. Walaupun dah pasang aircond.. Sampai kena pasang sekali kipas.. Kalau tak.. Berpeluh2 macam lepas jogging..

Sama ngan sye...lagi2 kalau cuaca kt luar panas sngt pasang kipas n air cond pun kdng2 rasa pns jg...huhu...lg bila panas sngat kulit bdn sye akn jd mcm kulit kering terkopek2 kdng2 pedih...

Saya ni dah masuk 38 minggu stay rasa panas dan kuat berpeluh kadang2 tu rasa nak jee mandi setiap masa tapi tak berapa elok sangat mandi setiap masa kenalah tahan panas 😭😭😂😂

Sye la 2. .psg acon pon x rupe psg. .da la psg acon..psg kipas plak. .usbnd bntai bkk kipas tahap 1 je. .x mmsal kne mrah..😂😅. .kte ny pns x ingt da. Hahaha..

Sama saya 26w pon panas. Tido pasang kipas pon masih berpeluh2. Malam pulak sebelum tido kena mandi lagi sekali. Kalau tak mmg xdapat tido

btul tu..sya pun mcm tu jgakk..haba panas bdn ibu mgandung nie laen sikit..kna pasang aircond lah lpas nie...eheheheh🤭🤭🤭

Sama lah dengan saya. Memang panas je. Kalau kat ofis tu, orang lain kesejukan kena aircond, kita pula tak rasa apa 😅😂

Sy bru 27 ni pon panas x leh bincang.lepas subuh je trus mndi..nk mndi mlm x brani..asik renjis2 air kt bdan je la