Badan Panas

Saya dah masuk 36 minggu, badan sentiasa panas berpeluh, baru mandi masih berpeluh, tidur sgt tak selesa, memang normal mcm ni utk ibu 8-9 bulan atau cuaca memang sekarang mmg panas ya? kaki selalu cramp dan simpul biawak..

1 Trả lời

masa first pregnancy sy panas lain macam, tiap hari tidur dalam aircond + kipas pun boleh berpeluh jgk 😅. 2nd pregnancy ni takde pulak macam tu. kalau kaki selalu cramp tu, kurang kalsium maybe. tu doktor yg bagitau.