Pos susu badan

Hi mommies. Insha Allah sya akan bersalin bulan march anak ke-2. Nak tanya siapa tau atau pernah pos susu badan dari semenanjung (jb) ke sabah? Kemungkinan anak kena stay sabah sebab kat sini susah nak cari pengasuh baby bawah setahun. Anak 1st dulu bagi susu badan 2 minggu je. Tu pun topup fm sebab tau nanti habis cuti bersalin kena tinggal anak 😢 nak tanya ada ke pernah buat macam ni? Ingat anak ke-2 ni nak bagi susu badan. Doakan juga sya dapat pindah sabah tahun ni sebelum bersalin so takyah nak pos2 🙏🏼

2 Các câu trả lời

Maaf tiada pengalaman. Boleh refer Lactation Counselor Puan Nad Masrom. di IG. Beliau ada share tentang pos susu