Susu badan

Hi. Mommies tau tak cara nak bagi susu badan banyak. Ni dah masuk seminggu lepas bersalin tapi susu sikit je. Baby nak hisap pun jadi marah sebab susu tak keluar laju n banyak so. terpaksa bg susu fm jugak. Bila pergi mengurut pun pelik sbb breast tak keras pun. Lembut je sbb tkde susu sangat. Camne ye nk buat? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

takpe bgi je bby menyusu. normal utk awal2 mcm tu. bila demand tinggi, susu akn keluar byk lagi nnti. lps tu, tolong mkn byk2. and minum air byk2. kekdg sbb kite krg mkn n krg minum air sbb tu penghasilan susu krg. nk2 lgi lps bersalin, knon nye tkut gemuk nnti, berat x turun ke asal ke. ni selalu org dulu2 punya momok lh ni. jgn mkn byk jgn minum byk bgai2.