Pls answer my questios thank you

Hi mommies! Im not pregnant yet but still want to ask. Kalau terasa something different kat dalam perut which is area rahim, lately mood i tak tentu and mual, pening kepala and takda selera makan. Am i get the big chances to get pregnant? #bantusharing #tiadapengalaman

7 Các câu trả lời

kadang simptom macamtu tak boleh nak kata kita pregnant. kadang kalau kita terlalu berharap untuk pregnant, breast sakit sebab husb ramas pun kita kata simptom pregnant. the best way to answer your question is, beli pregnancy test kit dekat shoppe yang murah dengan kuantiti yang banyak. everytime macam rasa tak kena, terus check. 😊

Boleh jadi symptom untuk period pun ye jugak sebab lebih kurang je symptom pregnant and period ni. Dah missed period ke belum? Kalau dah missed period boleh check upt. Based on upt and beta hcg je boleh detect pregnant or not.

Pergi cek ke Klinik...better. Mcm sya, simptom nak period pun akan rasa mual, pening, tekak rasa loya, sakit kpla, kekadang mood swing, dll.

not necessarily all the symptoms would indicate whether u are pregnant or not. my suggestion would be pregnancy test kit 😁

boleh kata hormon juga tu. kadang² simptom pregnant dgn simptom nk dtg bulan sama. klu dh lewat period, dh boleh cek tu ☺️

4y trước

amiin. and you too 🌸

Tnggu lpas Dr dte period biasa dtg g cek guna pregnant test kot de rezeki sid

4y trước

Baaiikkk 🥰🥰

dh brp mggu klh ikot kelender?

4y trước

Aaminn aaminnn mudah mudahan 🤲🏻🥰