1st pregnancy

Hi mommies, i nak tanya 1st pregnancy uols berapa minggu baby start gerak? & rasa dia macam mana ya ? Sbb i dh 21 weeks tp xrasa apa apa lg. Bila scan tgk baby dh besar sepatut nya dh rasa pergerakan. Doc ckp tgu smpai 24 weeks. Mcm hri hri tu ggu dia gerak tp xrasa jgk. 😢🥺 nak tau mcm mana rasa bila 1st dia gerak & paling lewat biasa nya brapa mgu baru dia gerak? #firsttimemom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

40 Các câu trả lời

sy pon duk tunggu jgk haritu. tepat 16w tengah malam masa nk tido tiba2 rasa..soft je gerakan lembut dr dalam tp kt tahu tu bukan angin sbb rasa atas skit dari miss v. kalau angin area pusat camtu kan..sy alert gerakan tu bila kt dalam keadaan relaks

2y trước

Tu la sbb ada org ckp kite dpt rsa slalu msa tgh rileks rehat. Sbb msa tu dia akan active . Stiap malam menanti 🤭🤭