Pregnant 2nd baby after 1y3m Czer

Hi mommies☺️ i just found out that i pregnant again today. My first born now dah setahun 3 bulan. Dulu bersalin czer. Saya happy, tapi saya more risau dan takut. Takut akan risiko bersalin sebab tak sampai 2 tahun lagi belah perut. Dan saya risaukan anak sulung saya. Mix feelings🥺

2 Các câu trả lời

sis merancang mcm mana? kalau tak merancang & ni mmg yg sis nak, takda apa perlu risau. cuma nanti kk akan bg perhatian lebih sikit la since sis czer kan sebelum ni. & pasal anak sis, sis kena pujuk dia lebih lah. nanti perut makin besar, sis makin letih & masa tu anak pun tgh lasak kan. harap sis byk bersabar ye. Insha’Allah semua dipermudahkan.

2y trước

setuju ckp puan ni.