Mengandung ke tak ni?

Hi mommies, I dah lewat 5 days tapi bila check negative. Kadang sbb apa ye? Sbb kita terlalu fikir sangat ke? Atau sbb mengharapkan sangat nak hamil? Ke sbb effect vaccine sbb I vaccine last week and bila google ada orang kata vaccine boleh jadi penyebab period lambat jugak. So anyone boleh bantu tak 😣 sbb tak reti nak bezakan sakit period and sakit nak mengandung cemana, dah google banyak kali still rasa macam pregnant tp macam nak period pun ada huhu any mommies yg boleh tolong please help hmmm ke patut pergi clinic je terus check darah ke apa? 😥 #bantusharing #Wanttobeamommy #pleasehelp

1 Trả lời

sptt dh lwt 5 ari dh npk line jlas dh tu sis...may be mslh hrmon x stbil tu sis..sis nk kpstian rjuk doc trus

3y trước

😊😊