Pregnant with cyst

Hi mommies.. hrini sy pi scan for 3rd time.. Alhamdulillah da nampak baby dan kelip jantung.. tp mse scan .. doc detect sy ade cyst with size 5cm.. Dan nk tnye cyst ni akan effect baby ke?#SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

2 Các câu trả lời

ikut saiz jgk . mcm saya ade faibroid dgn cyst . tp doctor ckp masih normal sbb saiz nye tk sampai 5cm

Sebelum tu ada tanya doktor tak? Doktor tak kata apa2 ke?

5mo trước

sy takde tnya ape2 mse scan abdomen tu. mse scan tu .. doc sendiri trkjut mse scan yg lepas xde nmpk cyst. scan hrni nmpk cyst. doc tnye sy kalau sy tahu sy ade cyst ke tak. sy jwab x tahu.