Pregnant with cyst

Hi semua mommies, ada yg pregnant & find out ada ovary cyst x? Sy baru 6w4d scan baby nampak 4w4d kantung tak berapa jelas kena repeat scan tapi tepi kanan doctor nampak ada ovary cyst lingkungan 5cm agak dekat juga dgn baby. Time 2022 mengandung scan mmg terjumpa tapi lingkungan dlm 2cm doctor KK ckp x de pape skrg dah grow ke lingkungan 5cm. Rasa takut akan ada pape kat baby. Anyone have the similar issues x? #ingintahu #adviceplease

2 Các câu trả lời

Sy pnh ada cyst jgk. Tp time tu tak mengndg ag.. doc ckp klau tak lbih pada 5cm dia akan hilang sndri.. and alhamdulilah mmg btl dah hilang .. mommies jgn fkr bukn2 tau . Takut tress nnti x elok untuk baby dlm kandungan

my past pregnancy i ada cyst 3.4cm dan my baby takboleh survive around 13weeks sekarang i pregnant again 9w now my cyst around 1cm . doakan baby i terus survive sampai i melahirkan 🫶🏼

3mo trước

Insyaallah baby u sihat sampai dilahir. 🤲🤲🤲