Ruam Panas @ Allergik Susu Formula?

Any mommies experience kena mcm ni? Skeg dah kena dkt leher & badan. Baby saya minum karihome, lepastu saya selang seli dgn s26 sblm tukar s26. Tapi at the end makin teruk mcm ni. #1stimemom #firstbaby #bantusharing

Ruam Panas @ Allergik Susu Formula?
1 Trả lời

Baby sy pn ader mcm ni.... Tp dy full bf.. Mgkin ruam panas.. Sy sapu pkai tpung ubi, so far ok.. Tp ad sstgh baby x ok.. Sy try n error jer.. Sbb ruam dy mild sgt.. Kat pipi skit.. Klu truk, baru sy refer dokter.. Dokter yg cek mser 1 bln pn x ckp ap2.. Sbb kdg2 dy ok, n kdg2 dy naik balik

4y trước

hehe baby saya dah 4 bulan. jadi masa 1 bulan. saya guna ceraden. Alhamdulillah terus ok. thank you sis share experiences ❤️