Dilema

Hi mommies, due saya 28hb Lusa ni. Sampai sekarang saya tiada tanda2 contraction. Utk kandungan yg 1st dulu pun sama induce 40weeks tapi terpaksa buat emergency ceaser kerana tiada bukaan. Nampak gaya utk yang ni pun situasi yg sama. Bole mommies nasihatkan saya samada tunggu atau induce jugak. Cuma risau induce dan terpaksa ceaser pulak..

1 Trả lời

Tungu Induce dlu.. Manatau anak ke2, bukaan cpt sikit. Slalunya cmtu la..