Cara induce labor pain

Hi mommies, Due date 20 Feb 2024, Sekarang sudah 38mgu 5hari. Biasanye sebelum mengandung klu period saya lewat (pcos), saya akan minum air tebu untuk induce period. Boleh ke saya guna cara yg sama - minum air tebu utk induce labor pain. Bahaya tak? Ada cara lain yg selamat utk induce labor pain? Selalu berjalan, kerap sakit perut and belakang tapi sekejap je. #firstmom

2 Các câu trả lời

Bersama dengan suami. Air mani suami boleh beri contraction. Mudahan hadapi kelahiran selamat, puan.

5mo trước

terima kasih sis, tadi I bersama dgn submit dan keluar lendiran jernih macam gelly besar and tebal tekstur... mucus plug ke sis? tak ada contraction kena pergi hospital ke?

cuba bersama suami dan suruh suami pancut dalam.. natural induce

5mo trước

terima kasih sis, tadi I bersama dgn submit dan keluar lendiran jernih macam gelly besar and tebal tekstur... mucus plug ke sis? tak ada contraction kena pergi hospital ke?