Alahan ketika hamil

Hello mommies.. cuba kongsi minggu ke berapa mommies smua berhenti alahan.. sebab sya da 12w5d tapi msh alahan teruk😢 bila nk brhenti??

30 Các câu trả lời

saya masuk 6 bulan baru berhenti. tapi ada jer org bulan ke3 or ke4 dah stop. setiap org berbeza. saya alah pada ubat tambah darah y ada multiple vitamin.

2y trước

sya x mkn ubt tmbah darah tu sis.. sbab pening.. doktor ckp mkn sblm tdur.. tpi tiap kali nk telan tu, muntah balik..😅 lagipn hp masih ok.. 12.5