Baby Breech

Hi mommies boleh tak share experience baby breech. Semalam checkup 36weeks scan kepala baby still kat atas. Then next week doctor refer pergi hospital untuk next procedure. Ada x mommies yang pernah experience mcm ni. Risau sebenarnya.. #secondbaby

3 Các câu trả lời

Pernah mengalami masa kandungan anak ke 4 tahun 2017. Syukur Sy dapat bersalin normal masa kandungan genap 37w..baby ok tiada masalah. kaki baby yg keluar dulu, baby kecik je 2.3kg 😅😅 skg dah nak masuk 6 tahun 😇😇😇

1y trước

Ye sis..Aminnn.. sepatutnya nak kena bedah tapi x sempat.. dah masuk dlm dewan bedah, Doktor pakar bius tngh prepare ubat bius tiba2 kaki baby dah keluar 😅😅

Sy pernah masa anak pertama, baby breech. lpstu doc pakar 'pusingkan' baby(lupa nama procedure tu). kejap je proses 2,3saat tak rasa sakit pom. Alhamdulillah selamat bersalin normal bila cukup bulan😊

1y trước

alhamdulillah..

Saya tiada pengalaman, never too late untuk usaha bagi kepala baby ke bawah, kerapkan sujud lama dan tidur mengiring ke kiri dgn kepit bantal di antara 2 kaki.

1y trước

🌻