Anak tolak susu FM

salam ibu, bole suggest tak mcm mana nk buat baby 2bulan nk minum susu FM 😭 . berat bby border line sgt . bby nk hisap botol tp bila dia rasa susu tu lain dia tk mau 😭😭😔 tolong sy ibu. buntu sangat sbb terpksa bg susu fm cadangan dr Doctor sdri #pleasehelp

3 Các câu trả lời

kena banyak2 berdoa... anak sulung saya 11 bulan baru terima formula milk... alhamdulillah anak kedua masuk nak 3 bulan baru boleh terima sepenuh nya formula milk... sebelum tu struggle betul nak pujuk... huhu...

kena pujuk and cakap dengan baby. selalu baca doa, selawat kalau time nak menyusu kan dia fm. sis jangan stress sebab nanti anak lagi stress taknak minum

Cuba tukar susu lain