Susu formula baby

Hi..boleh suggest tak susu formula ape yg sesuai utk baby? Sy bagi susu dutch baby utk bby sy.. tp lepas minum susu tu, bby sy jd kuat tido.. x aktif.. dia akn tido 3,4 jam.. walaupun sy dah kejutkan dia, dia xnak bangun.. dia akn bangun bila dah cukup 3,4 jam.. normal ke eahh? so sy rse sy nk tukar susu formula lah? #seriusnanya #firstmom

1 Trả lời

Berapa umur baby

1y trước

Ohh baby dlm pantang mmg kuat tidur. Maksudnya susu ibu bagusla mengenyangkan dia. Baby mmg tidur lama.