Minyak panas untuk berpantang

Hi mommies! boleh suggest tak minyak/balm/krim panas utk berpantang? krim mustajab & bidara tak jalan, tak berapa rasa pnas & panas pun skjp #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy guna ummialya punya set. krim param roll on punya. fuhh dia punya panas tu. kalau nk bdan suam2 minum air rebusan seoang kederang. rengat hilang. boleh contact mana2 agent ummialya kalau nk beli.

Sy pakai Mestika terbaik utk anak kembung kejap je angin keluar. Sy sendiri masa pantang pun pakai