Katil untuk baby 10 bulan

Hi mommies, boleh share tak, baby 10 bulan pki katil apa? Baby tido asing dlm baby cot smpilah umur dia dh 7 bulan, dia dah boleh berdiri n keluasan baby cot tu mcm dh x sesuai dgn dia. Skrg nak try asing balik cuma x jumpa katil yg sesuai n selamat. Mommies yg pnh ada mslh or tgh ada mslh mcm sy, blh share tips x? Skrg co-sleep baby

1 Trả lời

Hye Saya sejak ada anak dah buang katil tidur atas tilam jaa Sekarang anak2 pon semua tidur atas tilam jaa…