Guna Baby Cot

Hi Mommies, saya skrg 7m and baru list barang nak beli.. Nak tanya Baby Cot penting ke? Mommies prefer co-sleep ke guna Baby cot?

2 Các câu trả lời

Terpulang pd parents sbnrnya. Mcm sy, baby mmg stay dlm baby cot spanjang pantang & dlm bbrapa blan slepas tu baru co-sleep. Tu pon sbb baby dh besar, x muat baby cot tu. Sbb mmg aim beli katil baby & baby cot, jd baby cot tu pilih yg kecil. Tp sgt bguna bg sy even skjup.

pada saya tak, sebab saya beli baby bukan nak tidur dalam tu nak tidur dgn kita je kat baby cot tu buat letak barang je 😂 saya prefer awak beli katil single. ramai yg beli katil single lagi senang sampai ke besar boleh guna lagi