Gender Bayi

Hi mommies, boleh share pengalaman mommies yang pernah preggy gegirl? Simptom² atau apa saja ?

2 Các câu trả lời

yg paling ketara klau mengndg bby girl mommy dy nmpk mcm xd seri . mcm muka layu je sbb bby ambek seri mommy dy . uhuhu lps tu tngok org tibe rse xsuke or benci wlau pon xknl org tu sape pon . ahahha . klau preggy bby boy biase mommy nmpk ad seri muka tu lps tu nmpk bersih je muka . klau tngok org xknl xd perasaan xsuke . ad juga org kata klau mommy tu suke makeup tiap kali kelua wlau pon kelua prgi beli brg dapo je pon bole jdi mommy tu preggy ank girl . tpi makeup tu sy xjamin 100% la sbb sy mse preggy ank girl sy mls nk makeup ad la . mse preggy ank laki yg sy sedikit rjin makeup .

5y trước

Aneen. .tq sis, u too 😘

Ada yang kata kalau girl ibu suka manis. Kalau boy ibu suka masam/masin. Saya girl hari2 manis.

5y trước

Ha,ah terbalik dgn sy.dlu first boy, mkn suka manis2 hihi..this time sy xbnyk ngidam.suami pulok yg tingin itu ini