Baby boy or girl?

App ni kan ada bagi artikel simptom anak boy or girl masa trimester dua. Korang rasa tu tepat ke? Sbb haritu scan gender kata girl, so kita saja nak tau accuracy je. Share la pengalaman mommies please!

3 Các câu trả lời

kalau pada simptom sy xpercye sis kkdg ad jugak yg kta simptom bla³ girl ttbe scan boy pulak hahaha..better kita scan laa lebih accurte

Saya refer artikel gender ikot simptom2 yg saya alami lepas tu gi scan tak sama gender dlm artikel tu pun, takleh caya 100%

klu sy, baca boleh tp percaya jgn. sbb tak ngam pun.