Excited Sangat2

Hi Mommies, Boleh Share Ke Brpa Lama Mommies TTC, Menunggu Zuriat? Kalau sya setahun dah.. Macam2 dh harung.. Menangis stres semua ada.. Akhirnya, lekat juga.. ❤️❤️

158 Các câu trả lời

Sye tggu 5thun..genap anvsry 5thun allah bg rezeki sya prgnt syukur.. N skrng 37week mnggu ari due😍

5y trước

Amin... Moga dimudahkan..

Setahun lebih. Alhamdulillah sekarang dah 17w3d ☺ & ni first baby tau, excited sangat 😍

10 tahun.. Baby ke dua.. Yg first keguguran. Alhamdulillah dh 20 minggu.. Semoga dipermudahkan..

Tahniah sis... Sy bunting pelamin... Ada yg ckp bgus, ada yg marah sbb awal sgt kate nye 😢😢😢

5y trước

Tq.. Ye laaa.. Diam je lebih baguss

Hampir 7 tahun ttc.... Now dh 21weeks. Doakan sy & baby sihat ☺

Bulan 8 thun lpas nikah pertngahan blan 12 cek upt naik double line alhamdulillah😘now 9w 2d

Stngah tahun sis. Smua dok tanya stress sgt. Tp Alhamdulillah skrg mngandung 6 weeks. Syukur.

Blm ada rezeki lgi.. Tgh ttc jga.. Sis amalkn ape time ttc.. Bnyk da cara iktiar mcm2 da buat.. 😂

5y trước

diet..eac clean je sis..sy sbulan diet dgn coach alhdulilah..tiub sbelah blog n pcos kiri kanan..

10 thun.alhamdulillah skg dh nk msuk 12w...doakan kandungan sy selamat hingga ke hari nya

Bulan 4 nie dah dua tahun. Masih sabar menanti. Perancangan Allah tuh indah.