Tempoh masa nak hamil semula selepas merancang

Assalammualaikum..hi mommies ,nk tanya ikut pengalaman mommies, brpa lama masa yg diambil tuk hamil semula .. selepas stop ubat perancang?? Sy ttc bfore 30yr la kiranya.. tpi biarpun dh stop perancang.. still sush nk lekat😥😥.. ada x tips nk bgi senang lekat balik ..

1 Trả lời

waalaikumsalam. itu bergantung kepada kesuburan kita. mungkin ada cara untuk subur jika susah nak lekat kita boleh ambil jamu atau ubat perubatan tradisional jika ada masalah kesuburan.

2y trước

tq sis,..contoh jamu yg baik tu mslah ksburan apa ya .