Excited Sangat2

Hi Mommies, Boleh Share Ke Brpa Lama Mommies TTC, Menunggu Zuriat? Kalau sya setahun dah.. Macam2 dh harung.. Menangis stres semua ada.. Akhirnya, lekat juga.. ❤️❤️

158 Các câu trả lời

Lebih kurang 2 tahun kut. Masa 2 tahun tu semua orang cakap suami saya sotong, sbb badan je besar tapi xlekat 😂 saya jenis period teratur & Alhamdulillah Allah permudahkan..

Tahniah.. Kalau sy.. 3tahun lebih tunggu utk dptkan zuriat dh bln 12 thn 2019 baru Allah perkenankan doa kami. Alhamdulillah... Dkt 2bln lbih dh kandungan skrg.

saya 9 bulan. alhmdulillah mcm2 tomahan dpt sblm prgnt 😣smpai kn xnak balik kpg trus.duk rumah je. bla dh prgnt,nk tiap mggu balik kpg 😂 lepas rindu dgn org tuaa..

sy dah 7 tahun tggu... skrg tgh preg 10 week baru.... doakan sy dan baby slamat.... sbb ada bleeding mcm period.. n sakit mcm senggugut... huhhuhu

bln 3 genap sthn,perancangan Allah sntiasa indah,moga ada rezeki 🙂 kakak² ipar genap 2 thn..jugak masih mnnti,moga² rezeki kami bertiga skli 🙌

15 thn...4 x miscarriage...sekarang Alhamdulillah dah masuk 6 bln....bykkan bsabar dan percaya pada rezeki...Insya Allah..

5y trước

kita hmpir sama. igtkan saya paling lama.. 12 thn menunggu. dlm masa tu 2x kguguran. skrg dh 7bln

Saya ttc 9 tahun... tuhan je tau mcmna perasaan & ikhtiar kite. Alhamdulillah sy dah pregnant 14w. Sblm ni mmg x pernah lekat

5y trước

Tahniah sis.. Lama tu 9 taun..

3 tahun menunggu rezeki dtg. Akhirnya Tuhan dgr juga doa. Now 35weeks, tapi baby masi breech. Doa kan sy supaya baby pusing ya. Terima kasih. ❤

Tahniah ye... Sy pla awal... Lepas kawin trus dpt... Tu pun mcm x pcya je sbb ingt kan umur dah 30 lmbt dpt... But syukur sgt skg dah 12 week...

Sy anak ke-4 7thn menunggu.. Dah setahun umurnya skrg... Tup2,Allah nk bagi rezeki lagi.. Xsampai setahun baby.. Lekat lagi... Alhamdulillah