Excited Sangat2

Hi Mommies, Boleh Share Ke Brpa Lama Mommies TTC, Menunggu Zuriat? Kalau sya setahun dah.. Macam2 dh harung.. Menangis stres semua ada.. Akhirnya, lekat juga.. ❤️❤️

158 Các câu trả lời

Alhamdulillah rezeki.. Kawin feb, positif upt april.. Itu pon dh stress org skeliling duk asyik tanya dh preggy blum dlm masa 2 bulan tu..

Kahwin Dec last year. April dpt news pregnant. Alhamdulillah. Itu pun baru sebulan kawin dah ada yg bising tanya dah ada isi ke belum😅

saya 8 tahun... mc² buat sampai ada tamu janji dengan kelinik O@G... skg SUKURALHAMDULILLAH beby masuk 2 bln suda.. beby pertama saya

Saya 17 thn sekarang hamil 12 minggu..Mmg x terpkir langsung dh psl baby ni..Tup2 rezeki Allah bg😊

Me n hubby after setahun stgah kawen alhamdulillah akhirnya I'm pregnant.. stu pnantian.. skrg almost 16 weeks. Doakan kami..

Saya TTC 13 tahun.. Alhamdulillah sekarang dah 6 minggu pregnant 💕🙂

5y trước

Aminn.. terima kasih😘😘😘

X lama sgt sy megandung 2011 2012 2013 kandungan tak jadi 2014 2016 2kali sbb 1 kena buang kandungan x jd Now 2019 lekat lagi 8w..

Sya 7bulan menunggu...masa yg first....tapi 3bulan lepas tu gugur....lepas gugur lepas 3 bulan lekat..skrg baby saya dah 9bulan

Sy lekat 3 bulan kawin..alhamdurillah..walaupn sy de mslh horm0n sblm kawin dokter ckp sy ssh mgnd0ng..rezeki allah nk bgi..

Saya 1 tahun kwin bru la ni dpt zuriat. Alhamdulillah berkat doa sndiri, suami, mak ayah dan kwn2. Skrg 6weeks dh

5y trước

ouhh.yeke?sbb nya smlm sblm p sy kncing.dha cek upt mmg double sis..