Period & hamil

Maaf saya nak tanya,mana yg ada pengalaman mcm ni sebelum ni. Saya memang period teratur. Tapi bulan 5 ni saya lewat period 4 hari. Bila check tak naik 2 line. Badan2 rasa tak selesa mcm sakit pinggang, pening kepala. 2 hari lepas saya rasa perut memulas mcm senggugut tapi tak period2. Harini pun sama rasa memulas tapi tak period2. Perut kejap kembung kejap tak(tapi memang rasa tak selesa) . Bahagian payudara pun rasa nyilu2. Tak tahu la simptom nak period @ pregnant. Kalau simptom pregnant.. alhamdulillah 🥺 saya dgn suami teringin nak ada anak. Doakan kami semoga dikurniakan zuriat yg soleh solehah🤲#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

8 Các câu trả lời

Sama mcm sy sis, period sy mmg teratur 1minggu sblm sy try check pinggang mmg sakit btl baring susah bangun pun susah 🤣 perut pn ikut sakit mcm segungut igt da nak period, payudara mmg sakit. Hampir sama mcm nak period. Last2 sy try cek 2/5 sbb lewat 1 ja period, bedegup nampak naik 2 line tapi masi samar2 lgi🤭 selang 1 hari sy try check balik naik 2 line yg 1 line dah makin terang. 🤭 semoga ada rezeki buat sis dan suami☺️

repeat after 2w late klau -ve better g cek klinik smpga ade rezeki sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

sama kes masa sy tahu pregnant dulu.. tp sebelom ni sy period x teratur.. tp bila berat turun.. 4 bulan on time je.. bile nk lekat ni 4 hari aje lewat.. sy test terus naik 2 line terang.. sis tggu 2 mggu lg tgk mcm ne

In sha Allah rezeki x kemana sis…… Sabar je dulu……nanti check upt lagi…..baru lewat 4 hari kan….Hormon kita nie memang x menentu…. Semoga rezeki sis & suami ya…amin ❤️🌹🤲🏻

Sy period x teratur dan masa sblm cek pregancy test tu sy punya perut cramp mcm nk period sgt2.. 2 3 hari gak mcm tu. semoga ada rezeki zuriat utk sis

Try check selepas 7 hari missed period. Saya haritu check masa 4 hari lewat period satu line. Lepas 7 hari period saya check 2 line 😊😊

Amiin, mungkin awal lagi sis, tak nmpak linw sngat kalau sis prgnant, try dalam seminggu lewat ke atau 2 minggu lagi.

Boleh tunggu seminggu lg utk repeat upt. Klu xnaik mungkin gangguan hormon.