barang baby

hi mommies. boleh cadangkan tak pampers baby dan shop barangan baby yg agak mesra poket utk b40 mummy mcm saya . tk kisah online atau kedai . 🥰 #firstmom #firstbaby #newborn

12 Các câu trả lời

jenama genki.. harga okey.. qualiti pun sgt2 okey.. lembut pampers dia.. tak mudah bocor.. boleh dapatkan dekat pasaraya biasa tesco jual murah.. jenama tesco pun okey kot sbb biasa nmpk orang beli tapi sy xpernah pakai so tak tahu okey ke tak.. ☺️