menunggu cahaya mata kedua..

Hi mommies... Bole x share tips utk pregnant ..da 4 tahun menunggu anak kedua.. Buat pngetahuan, berat badan sy mendadak dr 43 ke 69 kg..

6 Các câu trả lời

klau ikut pnglmn kakak ipar saya nk mengandung lg die turunkn berat bdn die smpai bmi die tahap normal. kemudian amalkn mkn folid acid & lebihkan sayur2an. alhamdulillh dgn izin allah atas usaha die buat, die mengandung..

hi sis...sy dah 6tahun menunggu cahaya mata yg kedua..alhamdulillah skrang sudah 9weeks,sis dapatkan khidmat doktor,sy p scan dulu takut ada msalah...sblum rancang kehamilan sy amlkan folic acid appeton dgn pil sangobion

turunkan berat dlu sis .. masa sama ambil supplement utk subur rahim mcm himalaya shatavari utk husb speman gdluck .. sy makan 2minggu trus lekat

sama la.. anak 1st dh 4 tahun.. berat sy maintain 50-53.. period pun tetap.. tapi belum rezeki.. doakan sy jgk ye..

Mngkin sbb hormon xstabil sis..sbb 2 blm rzki nk dpt bby.cuba trunkn blk brat bdn sis

Hormon xstabil tu