Diaper baby

Hi mommies! Blh suggest x diaper baby size S yg jenis pants? Yg jns kering & blh meresap byk cecair x mudah bocor #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

20 Các câu trả lời

Pendapat saya, semua diaper brand bagus. Antara sesuai untuk baby atau tidak. Itu sahaja. Ada sesetengah diaper boleh buat baby naik ruam. Macam anak saya tak sesuai pakai Offspring dan Drypers, naik ruam. Apa yang penting pastikan size diaper tersebut fit dan just nice untuk baby. Terlalu kecil boleh menyebabkan merah celah paha. Terlalu besar boleh menyebabkan mudah bocor. Size yang ada pada packaging hanyalah sebagai panduan. Kalau ikut saiz, anak saya kena pakai M. Tapi saya pakaikan size L. Harap membantu 🌹

2y trước

betul.. setiap jenis dia kena cuba try test.. ank sya pun gitu.. klau drypes classic tu L ngam jee.. tp woopee kena XL.. L dia kecik sngt

guna pampers cutie dry .murah dan berbaloi ..tebal tp selesa..murah pn murah..try la..hrga ikut size..tp bg sy berbaloi hrga murah tp kualiti trbaik

GENKI terbaik murah, sebelum dh cuba drypers bocor, fitti lagi la bocor, offspring pon bagus tapi mahai hihi.. skrg anak sy pakai GENKI

2y trước

rasanya saiz genki pants saiz s xda, sy pakai tape je sis, bila saiz m bru tukar ke pants

pengalaman sy pakaikan anak diapers pants semuanya alhamdulillah bagus. yg penting saiz kena betul2 ngam dengan anak baru tak leaking.

jom bertukar ke Bebimora Pants..mmg best giler...sape2 nak diskaun boleh call ye... 01170711298(call) 0168671753(whtsapp)

Brand Hoppi Airdream. Tapi saiz S takde pants. Better than Applecrumby. Meresap byk cecair and yet kering. Memang tak bocor.

kalau baby kecil lagi, bagus guna tape. dah besar sikit baru guna pants.

Anak saya serasi Huggies & Molfix 🤗

drypers wee wee dry. mmg xbocor utk my boy

molfix ok..mmang susah sgt nak bocor.