Petua dulu2

Mommies betul ke time pregnant xboleh menjahit... x boleh siang ikan... mil yg bgtau.. kdg2 siang ikan jgk sbb nk makan ? menjahit tu aritu da terjahit separuh bru mil bgtau.. thnks

32 Các câu trả lời

Saya mnjahit sarung tilam & bantal baby, masih menyiang ikan ayam sb mmg masak sblm hsband pi kerja. Cuma doakan y baik² sb kite btt benda y baik😊

Bab menjahit tu saya mmg percaya...anak ke 2 saya menjahit segala bantal...tilam...barut...akhirnya ketuban dh pecah tp xde jalan...sampai kena emergency czer.

menjahit saya ada dgr..org tua2 ckp takut x buka jalan nanti..siang ikan tu x pnh dgr...suami beli ikan memang suruh kedai siang siap2..saya cuci je..

Mak sy salu pesan kalau nak siang ayam ke ikan ke bce bismilah dlu and jgn fikir bkn2 sbb kdg2 kite terbyang bentuk kaki ayam tu mcm kaki baby..

4y trước

mak awak imagine kuat ni hihi gurau

Xde ap yg perlu dirisaukan.. Itu semua mitos.. Cuma jngn sampai penat sngt la buat kje tu ya

Mil saya pun macam tu.. kucing tak boleh disunatkan masa pregnant sbb katanya menganiaya

Biasa kalau orang tua bgtau mitos itu ini sy angguk je. Tapi tak percaya pun

Itu semua mitos je. Nak menjahit ke, mencangkul ke, siang ikan ke boleh je.

Jgn fikir bnda tak elok... Think positif... Jgn tegur kalau dh terbuat...

Alahai mitos je sis.. Smua tu sy buat msa preggy, bersalin syukur ok je..