Kurang susu selepas makan

Hi mommies! Baby saye baru 5 bulan 11 hari tapi saye dah bagi makan and penerimaan baby oky cume normal ke kalau start makan baby akan kurang menyusu?kalau siang 3oz kadang tu 2oz je tapi kalau malam oky pulak 5oz.cemana ye mommiesss?

1 Trả lời

Memang normal. Untuk umur 1 tahun ke bawah, penyusuan masih menjadi keutamaan bayi. Makanan sbg nutrien tambahan. Awalnya puan bagi makan anak. Doktor cadangkan begitu?