kiraan kick baby

hai ibu ibu.. just nk tanye.. Skrg dah 28week n dah kena start kire kiraan kick baby.. Cume masalah skrg ni saye kerje shif malam, so utk nak kire kiraan kick baby tu agak susah sbb pagi2 ofcos saye tidur.. Boleh ke kalau saye buat kiraan tu pade waktu malam saye bkerja? Boleh bagi pendapat tak?

2 Các câu trả lời

boleh je.. tak kira siang atau malam.. sebab siang kan kena rehat kalau kerja malam.. jadi malam tu awak take note pukul berapa baby start bagi tendangan kuat tu. cukup 10x kira okay je..

ni awak kena tnya nurse di kk..sbb iktkan 9am-9pm