Kurang menyusu

Hi mums! Baby yg dah start makan memang akan kurang menyusu ke? And tekstur poopoo baby akan jdi macamane ye? Tolong saye mummies... #1stmom

2 Các câu trả lời

macam 1st baby sy masa dia mula start makan, susu masih minum mcm biasa. tak berkurangan pon. tapi ada je baby start mkn susu dia minum kurang. boleh byk kn nutrisi dlm pemakanan baby if baby awak dah setahun ke atas najis dia mcm biasa. tapi awak kena pantau takut baby sembelit atau apa sbb baby dh start makan

tgok najis dia

2y trước

baby saye fully susu formula..so far tak de cirit birit ke ape..poo mcm biase same ade sehari sekali atau sehari 2 kali..selera makan sangat la selera tapi poo die camni la sis..oky ke tak eh?