Baby Sembelit

Hi mommies, Baby saye baru 1 bulan 17 hari. Bf and fm, sekarang ni baby saye sembelit sbb berak dia ketul2. Mcm mana nak buat ye? Tp dia x meragam cuma bila dia nak meneram tu tgk pun seksa je

2 Các câu trả lời

ade teknik urut nye.. urut perut ngn kaki terutama.. bwah peha tu.. dgn tapak kaki.. perut buat teknik i love u.. boleh google urutan bby.. pakai minyak bby.. jgn masa meragam nk urut.. nnti bby x cooperate.. urut mnje2 je..

5y trước

samasama 🤗

urut dan exercise kt bby

5y trước

position kn bby masa baring supaya x muntah.. lepas burp jgn terus baring.. dukung dulu then baru letak..