baby makan sendiri

hi mommies, baby saya dah 9bulan tapi dia blm pandai nak letak makanan dlm mulut. ada tak kat sini baby dia mcmtu jugak? 9bulan blm pandai mkn sendiri normal tak?

3 Các câu trả lời

Saya suka suap makanan saya depan dia, supaya dia terpengaruh. Biarkan anak main dan explore dgn makanannya, InshaAllah lama2 dia akan nak makan sendiri

Normal awak. Jangan marah anak and don't give up 😊 Need to always practice and practice makes perfect. Kalau anak taknak jangan paksa, ikut pace dia.

Normal. Kena bersabar n demo depan dia jugak.